Damhaug-show i voksen rekrutt-seier

Et ungt KIL 2-lag tok seg av Ulfstind på hjemmebane, og sikret tre nye poeng i 3. divisjon, anført av brødrene Damhaug fra Flisa.

Med unntak av keeperkaptein Sayouba Mandé i buret besto startelleveren av unge spillere fra klubbens egen utviklingsavdeling.

Og selv om det unge mannskapet fikk en marerittstart på kampen da bortelaget tok ledelsen allerede i det tredje spilleminutt, nektet de å la seg knekke.

Ti minutter senere utlignet Marius Øien Damhaug da han satte inn sitt første for dagen, og balansen var igjen opprettet.

Storebror Christian har tatt store steg det siste året, og i flere oppgjør i årets 3. divisjon vist seg som en viktig mann for det unge laget. Han ville også være med på moroa, og da laget fikk straffe fire minutter senere, tok han ansvar fra krittmerket og fikset KIL-ledelse etter 17 minutter.

KIL fikk nok en smell på kjeven da Ulfstid utlignet mot slutten av omgangen og kunne ta pause på 2-2, men igjen viste unggutta karakter.

Etter drøye timen scoret Marius Damhaug igjen, og det skulle senere vise seg at han med det målet gjorde seg til matchvinner.

For mot slutten av oppgjøret opptrådte KIL voksent, og red av ledelsen og en ny seier var befestet.

For tabell og øvrige resultater, kan du følge denne linken!