Jakter 100 OBOS-mål: - Forventer en veldig tøff match

KIL-troppen er klar for en ny tøff test, når Sogndal venter på bortebane lørdag.

Annonse:

Det som skulle være en skikkelig fest på hjemmebane i kronekampen mot Åsane, endte med et sviende mageplask og et smertefullt 0-5-tap.

Jobben med å reise seg startet allerede i garderoben etter kampen, der det ble gitt noen tydelige beskjeder fra hovedtrener Johan Wennberg.

Gjennom uken har troppen lagt oppgjøret bak seg, men samtidig forsøkt å lære av feilene som ble gjort.

- Vi har gått gjennom forrige kamp og hatt analyser av det vi har vært dårlige på. Så har vi prøvd å trene på det for å rette på ting gjennom hele uka. Det har sett bra ut og vi håper å få snudd den litt dårlige trenden, sier kaptein Adem Güven.

Viktig kamp

Laget har nettopp gjennomført den siste treningsøkta på Gjemselund og satt seg på bussen i retning Sogndal og lørdagens kamp.

Selv om Güven i denne situasjonen står med en myk og god pute under armen til bussturen, har det ikke blitt sydd puter under armene på noen på Gjemselund de siste dagene.

- Vi har hatt en fin treningsuke og tok den siste økta nå, så nå er vi klare for turen til Sogndal. Bussturer er gøy når man vinner, så jeg håper det blir en gøy tur denne gangen også, sier Güven.

Sogndal har under den tidligere landslagshelten Tore André Flos ledelse ambisjoner, og med seier vil de for alvor kunne hekte seg på igjen i toppen. Derfor er det ingen grunn til å vente noe annet enn et topp motivert hjemmelag.

I fjor endte det 3-3 borte mot Sogndal, etter en «rysare» av en fotballkamp.

- Det er en god motstander, og vi har slitt litt borte mot Sogndal. Det har vært mange jevne kamper og bikket litt begge veier. Jeg forventer en veldig tøff match, og vi må være klare og på fra start hvis vi skal ha med oss noe hjem derfra.

- Spille som «champions»

Det er en god stund siden Güven rundet 100 mål i KIL-trøya totalt, men nå jakter han en ny milepæl. Ser man på OBOS-ligaen (nivå to) isolert, står han med 99 scoringer.

- Det viktigste er at vi tar alle de tre poengene, men det 100. målet krydrer litt på seieren hvis vi vinner, sier Güven med et smil.

Hans gode kamerat og midtbanekriger Eric Taylor er også klar for en tøff bortekamp.

- Den forrige kampen vi tapte er en motivasjon for oss til å vinne mot Sogndal. Spillerne har ikke gravd seg ned, vi er motiverte, sier Taylor, og legger til:

- Vi er på toppen av tabellen og må spille som «champions». Vi må kjempe hardt, og selv om vi ikke vinner, må vi i hvert fall ha gitt alt vi kan.

Oppgjøret har avspark 17:00.

Du kan også se kampen hos vår samarbeidspartner 5. etage. Se mer om det her!

Annonse fra Obos-ligaen: