Ungt KIL 2 lag gikk på tap mot Elverum

Et ungt KIL 2 lag møtte mandag kveld opp på Gjemselund for å ta i mot Elverum.

KIL 2 - Elverum

Hønefoss har allerede sikret opprykket, og kveldens motstander Elverum jobber for å beholde tredjeplassen en god del poeng bak de suverene avdelingsvinnerne.

KIL 2 på sin side har levert en solid sesong etter fjorårets opprykk, og før kampen lå laget på en finfin sjetteplass.

1. Omgang

Et ungt KIL 2 lag med Holter på sidestopper startet kampen mye med ball, men kom til få sjanser foran målet, mens Elverum var tålmodige og ventet på kontringsmuligheter.

Harald Holter som sto over søndagens kamp mot Egersund for A-laget grunnet gule kort, ble byttet tidlig av, etter 13 minutter.

Bortelaget kom seg til flere gode sjanser i første omgang, og satt 1-0 i det 30' minutt. Bortelaget fortsatte å presse på og økte ledelsen til 2-0 kun syv minutter senere. Lagene gikk inn i garderoben i pausen med stillingen 0-2.

2. Omgang

Andre omgangen ble på mange måter lik som den første. KIL startet med mye ball og kom til noen innlegg og hjørnespark, men hjemmelaget kom seg ikke til avslutninger.

I det 55' minutt, økte bortelaget ledelsen nok en gang og ledet dermed kampen 0-3.

Etter målet ble det mye frem og tilbake i spillet. Elverum kom seg til flere større sjanser, men fikk ikke ballen i nettet en gang til. De rødkledde jaktet redusering, men kom seg fortsatt ikke til skudd mot mål.

Kampen endte 0-3 til det hvitkledde bortelaget.

Mål: 0-1 (31'), 0-2 (38'), 0-3 (55')

For tabell og øvrige resultater kan du følge denne linken!