Ny uavhengig supporterpodcast: - Av kjærlighet til KIL

Podcasten «Vi kommer fra skogene» er rykende fersk i spilleren. Den er bragt til torgs av fire lokale gutter, som alle har én ting til felles: KIL!

Annonse:

- Den enkle grunnen til at vi vil gjøre dette, er at vi er fire gutter som elsker KIL, sier Hermann Haraldsrud Henriksen, som utgjør en fjerdedel av kvartetten.

De har allerede spilt inn tre episoder, og temaet er selvsagt hva som rører seg i og rundt klubben på Gjemselund. Med seg i panelet har Henriksen ordstyrer Kevin Foseid-Bates, Lars Joakim Hanssen og Andreas Hesbøl Bakken.

- Det har gjort litt vondt i det siste når det ikke har gått så bra, og selv om vi ikke tror det kan virke prestasjonsfremmende på spillerne, så vil vi at folk skal vite at det er flere enn bare eksperter som er glade i KIL, fortsetter Henriksen.

Glåmdalen har allerede sin podcast «På ballen», og Henriksen håper og tror «Vi kommer fra skogene», som er en supporterpodcast, blir et fint tilskudd.

- Her er det nok mer følelser. Vi skal forsøke å ha litt mer kontakt med supportere, og vi har fått tilbakemeldinger fra folk som synes det er veldig bra. Vi ønsker å få opp engasjementet litt, og ikke minst få folk på kamp og på feltet!

Les også: Bli med på supporterbussen til Mjøndalen!

Kvartetten jobber i disse dager med å spre ordet, og kan fortelle at de på de tre innledende episodene snitter på et par hundre avspillinger.

- Det synes jeg er en god start. En KIL-podcast vil naturligvis ha et begrenset publikum og stort sett være for de som er glade i KIL. Vi håper vi kan bidra til mer diskusjon rundt kaffebordet, at folk vil lytte litt og kanskje få litt mer innsikt og at debatten rundt KIL ikke begrenser seg til diverse kommentarfelt. Vi gjør dette av kjærlighet til KIL, og tror det vil være bra med et uavhengig talerør, uten at det skal være usaklig kritikk. Det kan være viktig å snakke opp klubben litt også, sier Henriksen.

Så langt har de blant annet tatt for seg kampene mot Åsane, Moss og Aalesund, kåret ukas tømmerhøgger, avkreftet en etablert sannhet rundt KIL og trenersparkinger – og lagt opp til en konkurranse.

Svarer du riktig på quizspørsmålet i siste episode, kan du vinne to billetter – gitt av klubben – til KIL – Vålerenga på Gjemselund 28. september.  

Annonse fra Obos-ligaen: