Smertefull situasjon: - Må samle oss og finne en felles vei fremover, sammen

Lørdag var en smertefull dag for alle med hjertet i KIL, og samtlige involverte var langt nede. Nå, to dager senere, er troppen på vei tilbake til angrepsposisjon.

Annonse:

For tredje gang denne sesongen slapp KIL inn fem mål i en kamp, og så godt som ingenting stemte for gjengen i røde drakter. 

Harald Holter bar kapteinsbindet i oppgjøret, og for mannen med 253 kamper i KIL-trøya, var lørdagen en av hans verste opplevelser. 

- Det opplevdes jo helt jævlig, selvfølgelig, og for både oss og de som så på og alle med hjertet i KIL var det helt forferdelig. Nå er vi heldige med at det kommer en ny kamp fort, så vi har allerede nå begynt å rette fokus mot den og er veldig sultne på å heve oss fra det som skjedde her sist, sier Holter. 

Aalesund vant 5-1 på Gjemselund, og etter kampen gikk trenere, ledere og spillere rett i garderoben for et allerede mye omtalt møte.

Det var for ordens skyld ikke første gang alle var samlet for å snakke ut om ting denne sesongen, men forskjellen nå var at adrenalinet fortsatt pumpet og man fortsatt hadde opplevelsen nært på kroppen. 

- Det var jo mye som gikk galt, men det møtet handlet først og fremst bare om at vi er nødt til å samle oss og finne en felles vei fremover, sammen. Det føler jeg at vi gjorde, og så håper vi at vi skal få igjen for det nå allerede på onsdag. Vi skal se en annen KIL-utgave onsdag, det kan jeg garantere.

En slik negativ trend og grusomme resultater preger naturligvis omgivelsene og klubbens supportere, men ingen må være i tvil om at det smerter for alle involverte også.

- Ja, selvfølgelig, dette her er noe av det verste jeg har vært med på i min KIL-karriere. Tre kamper i år der vi slipper inn fem mål, det går rett og slett bare ikke an. Så vi er nødt til å ta tak i det, og derfor har vi også hatt møter, diskutert ting og luftet og røsket tak i mye. Jeg håper og tror det skal bære frukter mot Mjøndalen, sier Holter.

Neste mulighet til å rett opp ting, er allerede om to dager. Bortekamp mot Mjøndalen venter klokken 19:00 onsdag kveld. 


Annonse fra Obos-ligaen: