Snublet i vest

KIL ledet 1-0 mot Åsane, men med to raske scoringer snudde hjemmelaget kampen. Sluttresultat: 2-1 og et sviende nederlag.

Åsane - KIL 2-1 (0-1)

KIL slapp til nysgineringen Oscar Kapskarmo som ankom Gjemselund fredag fra start, og spissen brukte ikke lang tid på å presentere seg. Allerede etter to minutter kom han til en enorm sjanse, men keeper var ute og reddet.

Også etter elleve minutter skapte KIL to gigantsjanser, da samme Kapskarmo ble spilt fint gjennom av Lucas Ravn-Haren. Keeper reddet den første ballen og spissen fikk spilt tilbake til Noa Williams som hadde en stor mulighet, men heller ikke hans avslutning ville i nettet.

Så var det litt rot i bakre rekker hos KIL i det 26. minutt, men de for dagen blåkledde fikk avverget. Da hadde Åsane utjevnet litt av KILs overtak, og det var jevnere en periode.

Men så; da vi rundet halvtimen i Bergen mottok Harald Holter ballen. Fra langt hold vred han ballen opp i det lengste hjørnet, og fikset ledelse med et drømmetreff.

(Artikkelen fortsetter under):

DRØMMETREFF: Harald Holter satte ballen opp i det lengste hjørnet med et nydelig skudd.

Det fulgte en god KIL-periode etter målet, og laget ville ha mer. Men i stedet var hjemmelaget nær, da ballen ble mistet i farlig område og August Strömberg sto frem med en strålende aksjon som hindret scoring.

Ledelsen holdt seg til pause, og andre omgang startet med et skuddforsøk fra Haren.

Og så leverte Åsane en kanonkule i tverrliggeren som dessverre skulle bære bud om hva som ventet.

For ved to anledninger sovnet man i forsvarsarbeidet. Først da Åsane fikk et frispark i farlig område rett foran mål. Ingen markerte spilleren som dro seg ut mot venstre, og etter en enkel pasning ut til siden kunne skuddet komme og 1-1 var et faktum.

Noen minutter senere vant Åsane ballen på egen halvdel og kontret. En av deres spillere fikk gå midtstreken og nærme seg skuddsektor, og med fininnstilt sikte smalt det hardt nede ved stolperoten fra langt hold.