Sterk borteseier for KIL 2

Albert Leer Sandstad (2) og Marius Damhaug scoret målene da KIL 2 hentet tre poeng med seg hjem fra nord.

Ulfstind - KIL 2 2-3 (1-2)

Albert Leer Sandstad kom inn fra benken og bidro til A-lagets seier borte mot Levanger lørdag, og unggutten var en av flere som ble værende i Trondheim for å ta turen videre til KIL 2s kamp mot Ulfstind, like utenfor Tromsø, søndag.

Og 18-åringen, som har markert seg både på andrelaget, i cupen mot Nybergsund og med to gode innhopp på rad i OBOS-ligaen, ble toneangivende igjen.

Han ga KIL ledelsen etter 12 minutter, men hjemmelaget hadde ingen planer om å selge seg billig. De utlignet etter en drøy halvtime, før Sandstad igjen fikset KIL-ledelse noen minutter før pause.

Rett etter sidebyttet var det ny balanse, da Ulfstind utlignet på straffespark.

Men KIL hadde også Marius Øien Damhaug, som mot Nybergsund ble yngste målscorer i en offisiell A-kamp med sine 16 år og 181 dager, som puttet kula i nettet til 2-3 etter snaue timen.

Den ledelsen holdt seg kampen ut - til tross for at Mapenda Mbow fikk det andre gule og dermed rødt kort i sluttminuttene, og KIL 2 tar tre poeng med seg hjem.

Mål: 0-1 Albert Leer Sandstad (12.), 1-1 (36.), 1-2 Leer Sandstad (43.), 2-2 47., str.), 2-3 Marius Øien Damhaug (53.).

Rødt kort: Mapenda Mbow (90.).

Slik stilte KIL: Sayouba Mandé - Rasmus Opdahl Christiansen, Karl Kristian Rimfeldt, Elias Berstad Tenden, Mapenda Mbow, Marius Aamodt Eriksen - Marius Øien Damhaug (Høiland fra 90.), Lars Julian Fjeld (A. Wilhelmsen fra 67.), Marius Trengereid, Christian Øien Damhaug - Albert Leer Sandstad.

Innbyttere: Aron Wilhelmsen, Sigurd Høiland, Scott Wilhelmsen, Eirik Skytteren-Furuberg.