Uavgjort for KIL 2 etter målrik kamp mot tabellnabo

Søndag ettermiddag spilte et sterkt KIL 2 lag mot tabellnabo Skjervøy på Gjemselund.

2-2 (2-1)

Skjervøy hadde vunnet 9 av sine 15 i forkant av søndagens kamp. Deriblant seierne var KIL 2 sin bortekamp tidligere i år, som endte 2-0 til hjemmelaget fra nord.

KIL tok tidlig kontroll over kampen, og kom inn i motstanders 16-meter flere ganger allerede det første kvarteret i kampen, men de rødkledde fikk ikke fyrt ballen mot mål.

Etter det første kvarteret ble kampen jevnere, og Skjervøy spilte seg mer og mer inn i kampen. Etter 20 minutter ble det en duell mellom Kongsvingers keeper Sebastian Ekerhaugen og en Skjervøy-spiller, i forbindelse med et innlegg. Situasjonen endte med straffe til bortelaget og gult kort til hjemmelagets keeper. Skjervøy satt ballen i nettet fra 11-meteren, og tok dermed ledelsen 1-0.

Rett før 40 spilte minutter tok svenske Joel Nilsson fart fra venstre og førte ballen inn i 16-meteren, og satt ballen trygt forbi Skjervøys keeper, og utlikningen var et faktum.

Bare noen få minutter senere var den svenske venstrebacken nok en gang offensiv, og snappet opp den vakre langpasningen fra dagens kaptein Lars Gerson, og satt inn 2-1 for det rødkledde hjemmelaget. Kongsvinger hadde dermed snudd kampen på kun 3 minutter!

2. Omgang

Hjemmelaget gjorde ett bytte i pausen, der tomålsscoreren Joel Nilsson gikk av, og Wilhelm Ärlig gikk inn.

2. omgangen startet veldig jevnt, der begge lag kom til sjanser.

Etter 57 minutter satt laget fra nord utlikningen til 2-2, da Erlend Pedersen headet ballen over hjemmelagets keeper. Bortelaget tok styringen de neste 5 minuttene, før KIL tok helt styring og jaktet 3-2 målet.

KIL kom til flere store sjanser alene med keeper etter gode gjennombruddspasninger av blant annet Marius Damhaug, men klarte dessverre ikke å sette noen av de i nettet. Hjemmelaget presset på og styrer spillet ut kampen, men det ville seg ikke. Etter stolpetreff og flere skudd like utenfor målet, endte kampen uavgjort på 2-2 mellom tabellnaboene.

For tabell og øvrige resultater kan du følge denne linken !

Mål: 0-1 (21'), 1-1 Joel Nilsson, 2-1 Joel Nilsson (2. omgang) 2-2 (57')