Årets siste periode av KIL-akademiet er fullt - vi tar imot venteliste

Helårstilbudet på KIL-akademiet går nå inn i årets fjerde og siste periode. Det er pr. nå fullt, men vi tar imot venteliste.

Annonse:

- Nå skal vi ha siste periode i 2024, og det blir 18 økter inne i Storhallen. Det er litt begrenset med plasser, ettersom plassen ikke er større. 60 er tallet, så det kan være lurt å være tidlig ute med påmelding, oppfordrer akademisjef Pål Håpnes.

Han har ledet KIL-akademiet i flere sesonger allerede, og etter at det ble et helårstilbud, med fire faste perioder som følger skoleruta, ser den tidligere KIL-helten god utvikling hos spillerne.

- Progresjonen er fin. Det er mange som tar steg fra periode til periode. Jeg rører om på gryta hele tiden, slik at de som tar steg fort, kommer seg oppover. Alle får tilpassede utfordringer hele tiden, og det går fint, sier Håpnes.

(Artikkelen fortsetter under):

Han har med seg en rekke kvalifiserte trenere, som Patrik Holtet, Magnus Erga, Petter Sjåholm Melø, Erik Gusterud, Armin Ghasemi og Kristian Jahr. Johan Wennberg og spillere fra A-laget er også innom som instruktører ved anledning. 

Periode 4 varer fra 15. oktober til 12. desember (fra høstferien til jul). Du kan fint melde på for en eller to dager i uka. 

(Informasjon og påmeldingsskjema under):

Hvem er det for?

KIL-akademiet er for jenter og gutter som går i 1. - 7. klasse (født 2012 til 2018) uansett klubbtilhørighet.

Når?

KIL-akademiet er et etter-skoletilbud og gjennomføres tirsdager og torsdager kl. 14.30 - 16.00. Dersom reisevei eller skoledag gjør at det er vanskelig å komme tidsnok, så er det ingen fare om man kommer litt ut i øktene. 

Hvor?

I periode 4 gjennomføres KIL-akademiet i Kongsvingerhallen.

4 perioder 

Året deles inn i 4 perioder. Periode 4 er fra 15. oktober til 12. desember (fra høstferien til jul) og består av totalt 18 økter.

Kalenderen følger skoleruta i stor grad. Se hele kalenderen på Spond (du får tilgang der etter påmelding).

Priser

Det koster kr. 125,- pr. økt på KIL-akademiet. Det er bindende påmelding på hele perioder eller hele året. Det er mulig å melde seg på en eller to dager i uka. Det gis rabatterte priser ved bindende påmelding for hele året.

Periode 4 

Periode 4: 1 dag i uka. Pris kr. 1125,-

Periode 4: 2 dag i uka. Pris kr. 2250,-

Annen info om betaling og påmelding

Det gis 20 % søskenmoderasjon. Påmeldingsavgiften betales via Spond. Transaksjonsgebyr kommer i tillegg til oppgitte priser. Betaling kan deles opp etter avtale. Avgiften inkluderer KIL-akademiets t-skjorte en gang i året. Det er mulig å søke kontingent- og utstyrskassen i Kongsvinger Kommune. Les mer her. Ta kontakt dersom dette er ønskelig.

KIL-akademiet er nå fullt

Vi tar imot venteliste. Dersom du ønsker å melde på ditt barn i periode 4, så tar vi imot påmeldinger til en venteliste som kan få mulighet til å delta dersom det åpner opp for mer plasser. Send e-post til [email protected] og oppgi barnets navn, alder (år født) og hvilken dag i uka som ønskes.  

Påmeldingsskjema

Benytt påmeldingsskjemaet under eller følgende link for å melde på. 

Annonse fra Obos-ligaen: