Dybevik debuterer fra start på Gjemselund

KIL får besøk av Lyn.

Annonse:
U Kongsvinger-Levanger (3-3) 27.07.2024 16:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
U Ranheim TF-Kongsvinger (2-2) 03.08.2024 16:00 EXTRA Arena
U Kongsvinger-Lyn (1-1) 11.08.2024 17:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
OBOS-ligaen
TV 2 Play
U Bryne-Kongsvinger (1-1) 19.08.2024 19:00 Bryne stadion
S Kongsvinger-Sandnes Ulf (1-0) 27.08.2024 19:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er

- Vi går for tre poeng i hver kamp, selvfølgelig, og er ikke fornøyde med resultatene i det siste. Det sier seg litt selv. Men prestasjonene har ikke vært ille. Det ligger til rette for oss å begynne å dure på igjen, sa KIL-trener Johan Wennberg etter at laget finpusset formen og taktikken på treningsøkta lørdag formiddag. 

Søndag kommer Lyn på besøk. Oslo-laget, som 30. juni 2010 slo seg selv konkurs og forsvant fra toppfotballen, er nå tilbake i OBOS-ligaen. I det første møtet mellom lagene endte det 1-1 på deres da innlånte hjemmebane Nadderud.

Laget som vanligvis holder til der, Stabæk, møtte nettopp Lyn forrige helg, og dagens KIL-motstander vant hele 7-1 i det oppgjøret på Bislett. 

- Vi forventer at Lyn kommer i hundre, slik de gjorde mot Stabæk med hell. Det er vi forberedt på og det er også noe vi ønsker å gjøre, så det blir nok to lag som ønsker å angripe og presse. En kamp som sikkert kommer til å svinge litt, med høyt tempo og mye bra angrepsspill, sier Wennberg.

Les også: Neste motstander: Lyn

For KILs del manglet toppscorer Lucas Ravn-Haren i forrige serierunde borte mot Ranheim, da han ble tvunget til å melde forfall med en vond rygg. Dansken er nå meldt kampklar igjen og tar plass i startoppstillingen. 

Det gjør også nykommeren Andreas Dybevik, som tidlig i forrige uke ble hentet til KIL fra Bryne. Den blonde midtbanemannen får sin debut fra start, etter å ha kommet inn og vist at han kan bli en fin tilvekst i siste del av oppgjøret. 

Ellers trøbler også Ludvig Langrekken med en skade i låret. Det er foreløpig usikkert hvor raskt Kongsvinger-gutten er tilbake. 

Les også: Status på Haren og før kampen mot Lyn: - Ligger til rette for oss nå

Slik stiller KIL: August Strömberg - Mathias Gjerstrøm, Fredrik Holmé, Robert Orri Thorkelsson, Joel Nilsson - Andreas Dybevik, Harald Holter, Eric Taylor, Noa Williams - Lucas Ravn-Haren, Adem Güven. 

Innbyttere: Sayouba Mandé, Lars Christian Krogh Gerson, Emil Arendrup Nielsen, Daniel Lysgård, Jesper Grundt, Wilhelm Ärlig, Rasmus Opdal Christiansen, Vegard Leikvoll Moberg, Albert Leer Sandstad. 

Annonse fra Obos-ligaen: