Enorm moral og kruttsterk opphenting i scoringsdrama

KIL lå under 1-3 til pause borte mot Aalesund, men en råsterk andreomgang sørget for at det til slutt endte 4-4 i en spinnvill fotballkamp.

Annonse:

Aalesund - KIL 4-4 (3-1)

Hjemmelaget som spilte i Eliteserien i fjor tok over etter en god KIL-start, og smalt inn både 1-0 og 2-0.

Men Lucas Ravn-Haren satte inn reduseringen som tente nytt KIL-håp. Dessverre scoret Aalesund igjen like før pause, men lufta gikk ikke ut av ballongen av den grunn.

I garderoben gikk praten på at det var fullt mulig å snu dette, og i andre omgang fosset KIL i angrep etter angrep etter angrep.

1-3 ble til 3-3 etter scoringer av Emil Arendrup Nielsen og Joel Nilsson, og de for dagen blåkledde KIL-spillerne skapte en rekke sjanser. Noa Williams var svært nær å sette 4-3, men en kjemperedning gjorde at det endte med corner.

På corneren kontret Aalesund effektivt og plutselig satt 4-3-målet.

Men igjen nektet KIL å tape, og Lucas Haren satte 4-4.

Også etter scoringen fosset KIL i angrep, men fikk ikke inn den femte scoringen.

Dermed endte det uavgjort i en spinnvill målfest.

PS! Fredrik Holmé måtte forlate banen etter 2-0-målet. Det skal dreie seg om en hjernerystelse.