Enveiskjøring i blå blindgate

KIL tok ledelsen borte mot Hødd, men hjemmelaget snudde kampen og murte igjen bak.

Hødd - KIL 2-1 (2-1)

Det endte med et blytungt og sviende nederlag borte mot Hødd.

KIL startet kampen bra, var aggressive og sto imot hjemmelagets mange og lange innkast og en rekke andre dødballer.

Ludvig Langrekken rundet keeper fint og satte inn 1-0 til KIL etter snaue halvtimen, etter en fin stikker gjennom av Jesper Grundt.

Og KIL ville ha mer, men bang i motsatt ende.

Utligningen kom i det 34. minutt, og på overtid av den første omgangen scoret Hødd igjen. August Strömberg reddet den første avslutningen svært godt, men returen kunne han dessverre ikke gjøre noe med.

Andre omgangen var med noen få unntak et eneste langt angrep fra KIL, men den blå muren slo aldri sprekker. Hødd-spillerne ofret seg, jublet for hver klarering og sto imot det gjestene forsøkte seg på.

Etter drøye timen spilte KIL seg til en stor dobbeltsjanse ved Joacim Holtan etter brudd av Martin Hoel Andersen, men keeper reddet begge forsøkene fra spissen.

(Artikkelen fortsetter under):

På overtid var til og med Strömberg inne på Hødds halvdel i jakten på scoring, og ved brudd forsøkte hjemmelaget seg på et par langballer i åpent bur, men - om man skal benytte hockeyspråket - forsøkene gikk bare til icing og KILs powerplay rant ut i sanden.

Utligningen KIL så gjerne ønsket seg, kom aldri, og dermed trakk Hødd det lengste strået igjen.