Ett poeng i krigekamp

Bryne tok ledelsen på et drømmetreff, men Noa Williams utlignet.

Bryne - KIL 1-1 (1-1)

I en tøff og vanskelig krigekamp endte det uavgjort borte mot et høytflyvende Bryne-lag.

Hjemmelaget tok ledelsen da en spiller fikk mulighet til å vende opp og skyte, og med et en kanonkule skaffet han ledelse da han fant bortre kryss.

En ball ble spilt opp på Lucas Haren, som satte fart og fant rekkekamerat Noa Williams. Han avanserte og skjøt i lengste til 1-1.

Etter pause hadde begge lag sine muligheter, og en opplagt August Strömberg leverte flere gode redninger.

Til slutt ebbet det ut med 1-1 og ett poeng.

I BAKKEN: Adem Güven ropte på straffe i denne situasjonen, men ble ikke hørt.

KIL fikk en god start på kampen, og i åpningsminuttene ble det klart at de for dagen blåkledde var innstilt på å kjempe for det.

Andreas Dybevik var tilbake på banen han har hatt som hjemmearena i seks sesonger, og i den spesielle anledningen ønsket også han å vise seg frem. Hans skudd etter fem minutters spill ble blokkert.

Like etterpå var Adem Güven frempå i boksen og gikk i bakken, men kapteinens rop på straffe ble ikke hørt.

I en sjansefattig første halvtime kom Bryne på en visitt i det 19. minutt, og da en spiller fikk anledning til å lade kanonen, gjorde han det til gangs; drømmetreff i bortre kryss og 1-0.

Men etter en drøy halvtime noterte Lucas Haren seg for en ny målgivende, da han serverte Williams til 1-1-målet.

KIL startet andre omgang med en bra mulighet, men Harald Holters skudd ble blokkert. Det skulle bli litt av gjennomgangsmelodien, for de gangene KIL-spillerne kom til posisjoner der de fikk fyrt av et skudd, sto oppofrende Bryne-spillere i veien og blokkerte, som de eksempelvis gjorde både da Holter forsøkte seg igjen litt senere og da Haren led samme skjebne.

Med ti minutter igjen av ordinær tid sto kampen og vippet, og det var kort vei mellom himmel og helvete. Med scoring ville KIL vært med for fullt i ryggen på hjemmelaget, og med Bryne-scoring ville hjemmelaget stukket ytterligere fra i toppen.

Da Bryne kom seg til et par store muligheter, sto August Strömberg frem med et par gedigne redninger og hindret uttelling.

Ett poeng til begge lag er alt i alt et greit resultat, i en tøff og vanskelig kamp.