God gjennomgang i internkamp

KIL har lagt noen tøffe treningsdager bak seg, og gjennomførte i dag en internkamp i Kongsvingerhallen. -

Annonse:

Gjennom 2 x 25 minutter fikk årets utgave av KIL smakt på 11 mot 11 for aller første gang fredag ettermiddag. 

- Det var fint. Det ble første gang med 11 mot 11 i år, og det litt forsiktig i en kortere kamp. Alle fikk 25 minutt hver, så da var ønsket at de skulle gå på skikkelig. Målet var å kjøre på offensivt, fortalte hovedtrener Johan Wennberg etter kampslutt i Kongsvingerhallen. 

- Det lugget nok allikevel i enkelte perioder av spillet, men det er akkurat som forventet med tanke på den fasen vi er i helt i begynnelsen av sesongforberedelsene. Vi kom oss til godt med målsjanser, så oppsummert kan vi si oss fornøyd med gjennomgangen, fortsatte Wennberg. 

Publikum på plass i varmegradene innendørs fikk oppleve et KIL som tidvis slapp sine nest beste, og hvitkledde, inn i kampen, men både mål og målsjanser var det de antatt beste som i høyest grad stod for.

Etter et godt forarbeid av Fredrik Holmé og Martin Hellan kunne Vegard Leikvoll Moberg krangle inn 1-0 til KILs aller beste etter 6-7 minutt inne i Kongsvingerhallen fredag ettermiddag. Rasmus Opdal Christiansen doblet like etter halvspilt, før Marius Damhaug satte inn 3-0 mot slutten av internkampen. 

Gradvis økning

Hovedtrener Wennberg oppsummerte også oppstarten så langt, som grunnet kulde stort sett har blitt gjennomført innendørs. 

IMG_1300.png
FØRSTE TEST: KIL-trener Johan Wennberg var greit fornøyd etter 2x25 minutter og 11 mot 11 i Kongsvingerhallen fredag ettermiddag.

- Først hadde en tilvenningsuke samt tester med Mapei Sport. Denne uka har vi nærmet oss mer en mer normal syklus som vi ønsker oss i sesong. Vi har hatt en gradvis økning etter hvert, denne uka har vi økt bra med blant annet tøffere økter og turer innom svømmehallen. 

Se vinterens treningskamper

Se flere bilder fra dagens internkamp: 

Annonse fra Obos-ligaen: