KILs egen uteservering er klar – åpnes på Start-kampen

Gode KIL-venner har tatt på seg oppdraget med å bygge en helt egen platting rett innenfor inngangsporten til Gjemselund. Allerede til helgens kamp mot Start kan den tas i bruk.

Annonse:

Det kan KIL Toppfotballs markedsansvarlige Rune Lundgren nå bekrefte. Etter en prosess med byggetillatelse, plantegninger og sjenkebevilling, er alt nå godkjent og siste skrue er satt i plattingen på 100 kvadratmeter.

Nær sagt som vanlig har gode venner av klubben stilt opp, og fått bygget uteserveringen på rekordtid. I løpet av to dager i stekende varmer er jobben gjort.

- Vi har fått uvurderlig hjelp av seniorgruppa i byggeprosessen, og der er det mange flinke folk. Til og med fagfolk. Vi må også rette en stor takk til Jan Roar Haget i AX-bygg som tok på seg oppdraget, sier Lundgren.

Klubben ønsker å skape litt liv og blest rundt hjemmekampene, og håper at den nye uteserveringen ved inngangen kan bidra til det. Den åpner samtidig som stadion, altså en time før kamp.

(Artikkelen fortsetter under):

355035037_281311317735329_9079428632476189961_n.jpg
INGEN SKRUE LØS: Seniorgruppa og Jan Roar Haget i AX-bygg har stått for byggingen av den nye uteserveringen på Gjemselund.

Ved spesielle anledninger kan den også bli holdt åpen en time etter kamp.

- Dette er et supert tilbud nå i sommervarmen, stråler Lundgren, og passer samtidig på å bemerke at Grevlinghiet vil bestå i samme form og fortsatt være et tilbud når det blir kjøligere i været.

Uteserveringen vil romme om lag 70 personer, og det vil være sitteplasser og noen parasoller. I tillegg vil det være enkel kioskservering med blant annet pølser og vafler.

Markedsansvarlig Lundgren mener han foreløpig har kommet opp med det beste navneforslaget på serveringen.

- Folk må gjerne sende inn sine forslag hvis noen kommer på noe gøy, men mitt foreløpige forslag er «Granbar», som spiller på dette med bar, hel ved og at vi kommer fra skogene.

KIL Toppfotball ønsker å premiere det beste navneforslaget. Gå inn på posten med denne artikkelen på «Kongsvinger IL Toppfotball» på Facebook og skriv ditt forslag i kommentarfeltet. Premie er to billetter til kampen mot Start førstkommende søndag, klokken 15:00.

Skulle «juryen» avgjøre at mitt forslag er det beste, lover vi uansett å dele ut billettene til en annen som viser godt engasjement, gliser Lundgren.

Her kan du sikre deg billetter til søndagens kamp mot Start!

plakattc-1 (4).png

 

Annonse fra Obos-ligaen: