Bli med på Kronekampen 2024!

Søndag 16. juni er det duket for årets kronekamp på Gjemselund. Det betyr GRATIS INNGANG for alle - og masse aktiviteter for både barn og voksne.

Annonse:

På lag med næringslivet og privatpersoner inviterer KIL Toppfotball publikum til gratis inngang når Åsane gjester Gjemselund stadion søndag 16. juni. Kampstart er kl. 15.00, men denne gangen er det nok av grunner for å reise til stadion i god tid. 

Med OBOS Fanzone+ og OBOS Miniligaen blir det masse aktiviteter på Gjemselund. Vi kan nevne ansiktsmaling, underholdning, konkurranser og besøk fra mange av våre samarbeidspartnere. 

Mer informasjon om OBOS Miniligaen kommer på KIL.no i løpet av kort tid. 

Bedrifter og privatpersoner gir sitt bidrag i form av x antall kroner pr. tilskuer som kommer inn på Gjemselund stadion. 

Masse aktiviteter - gratis inngang!

- Det er mange aktiviteter for barna på hele området fra klokka 13.00, og flere av våre samarbeidspartnere stiller med flotte give-aways. Vi håper at så mange som mulig kommer på kamp, forteller markedsansvarlig i KIL Rune Lundgren. 

- Bedrifter og privatpersoner vi har vært i kontakt med så langt har vært veldig positive til å være med, og vi er allerede oppe på et godt kronebeløp per tilskuer, samtidig så håper vi på god støtte fra enda flere av både bedrifter og privatpersoner. 

Slik gir du ditt bidrag

Både bedrifter og privatpersoner kan gi bidrag i form av x antall kroner pr. tilskuer eller et fast beløp. 

Registrer ditt bidrag her, eller benytt skjemaet under. 

Du kan også kontakte KILs markedsansvarlig direkte:
Rune Lundgren
[email protected]
+47 406 01 767

Du kan også fylle inn din informasjon i skjemaet under:

Kongsvinger - 1080x1350 (002).png

 

Annonse fra Obos-ligaen: