Lekende lett

KIL-juniorene valset over Strømmen på Gjemselund. Til slutt stod det 9-0 på resultattavla.

Den første scoringen kom etter tretten minutter ved Sebastian Fjose Berg. 2003-modellen headet ballen i mål til 1-0.

KIL-gutta hadde et klart overtak gjennom hele omgangen, og skapte flere store sjanser, men 2-0 målet kom ikke før få minutter før pause. Oskar Moe ordnet 2-0.

Peder Langbråten satte endelig ballen i mål til 3-0 ti minutter ut i andreomgangen, før Fjose Berg satte inn sin andre scoring for dagen.

Jonas Aurland la på til 5-0, før Langbråten scoret sitt andre og tredje for kvelden etter henholdsvis 78 og 79 minutter. Det stod dermed 7-0 til KIL.

Flisa-gutten Oliver Sandberg kom inn midtveis i omgangen. I løpet av kampens ti siste minutter sørget unggutten for to scoringer. KIL-gutta vant dermed kampen 9-0.

KIL - Strømmen 9-0 (2-0)
Gjemselund stadion
70 tilskuere

Mål: 1-0 Sebastian Fjose Berg (13), 2-0 Oskar Moe (41), 3-0 Peder Langbråten (57), 4-0 Fjose Berg (63), 5-0 Jonas Aurland (65), 6-0 Langbråten (78), 7-0 Langbråten (79), 8-0 Oliver Sandbberg (81), 9-0 Sandberg (89)

KIL (3-6-1): Philip Nyborg - Julian Olausen, Oskar Kvisten (André Høiby fra 46.), Filip Larsen - Anton Kvisten (Yuvraj Singh fra 71.), Jesper Grundt, Ludvig Halvorsen (Oliver Sandberg fra 66.), Sebastian Fjose Berg (Vegard Bratrok fra 71.), Oskar Moe (Johan Ringen fra 81.), Peder Langbråten - Sondre Løvberg (Jonas Aurland fra 61.)

Benken: Ludvig Hoel, Johan Ringen, Vegard Bratrok, André Høiby, Yuvraj Singh, Oliver Sandberg og Jonas Aurland.