Orri-avtalen forlenges

Før sesongen ble Robert Orri Thorkelsson hentet til KIL på en låneavtale på tre måneder. Nå er partene enige om at islendingen fullfører sesongen på Gjemselund.

Annonse:

Den venstrebeinte midtstopperen kom til Norge fra Montreal i Canada, og etter å ha kommet seg godt inn i ting etter overgangen, har 22-åringen vært fast inventar i KIL-forsvaret i vårsesongen. 

Så langt står den tidligere U21-landslagskapteinen med 15 kamper for KIL. 

- Jeg er veldig fornøyd med å bli her. Jeg liker meg her, med alle spillerne og trenerne. Så langt har jeg kost meg, og jeg ønsker ikke å dra noe sted, sier islendingen.

- Målet mitt var å komme hit og spille 90 minutter hver eneste uke, og det har skjedd. Jeg har ikke hatt noen skader og nyter tiden min på banen. Jeg ville hjelpe Kongsvinger til Eliteserien og forhåpentlig kan vi klare det på slutten av sesongen.

22-åringen fra Reykjavik debuterte med et innhopp hjemme mot Egersund, og spilte første gang fra start borte mot nettopp Levanger i april.

- Vi har hatt dialog med Montreal og utvider lånet ut året. Samtidig beholder vi den opsjonen som tidligere var der. Robert har vokst inn i det hos oss, og er en spennende venstrebent midtstopper. Han uttrykte selv et sterkt ønske om å være her videre, og det var viktig. Med det tror jeg alle parter er fornøyde, sier KIL-sjef Espen Nystuen.


Annonse fra Obos-ligaen: