Pur-ungt KIL 2 med sterk borteseier

Med tre 2008-modeller på banen, to av dem fra start og én med scoring, vant KIL 2 en sterk seier på bortebane.

Sprint-Jeløy - KIL 2 1-4 (0-1)

Med A-kamp mot Stabæk på Gjemselund mandag kveld, måtte rekruttlaget klare seg uten mange bidrag fra førstelaget.

Det gjorde ingen verdens ting.

For med en rekke 2007-modeller på laget som vanlig, og krydret med noen innslag fra 2008-generasjonen i tillegg, tok KIL 2 en sterk seier borte mot Sprint-Jeløy.

Jakob Kvittum Konterud fikk sjansen fra start, og grep den med begge beina. Han sendte KIL i føringen og sørget for en god åpning på kampen med mål etter ti minutter.

Det resultatet holdt seg til pause, men da skjedde det mer.

Armand Øverby har etter comebacket fra skade bevist hva han har inne, og denne kampen var intet unntak. Han puttet på til 2-0 og doblet ledelse etter drøye timen.

Hjemmelaget reduserte få minutter etterpå, men i sluttminuttene befestet KIL-gutta seieren.

Eirik Skytteren-Furuberg satte inn 3-1-målet, før Øverby hamret inn den siste spikeren på overtid.

KIL beholder dermed sjetteplassen på tabellen, og er med en kamp igjen å spille tre poeng foran naboen HamKam på syvendeplass.

For tabell og øvrige resultater, følg denne linken!

Mål: 0-1 Jakob Kvittum Konterud (10.), 0-2 Armand Øverby (63.), 1-2 (66.), 1-3 Eirik Skytteren-Furuberg (86.), 1-4 Øverby (90.).

Slik stilte KIL: Sayouba Mandé – Elias Berstad Tenden, Karl Kristian Rimfeldt, Iver Elseth, Dharmesh Navaratnam – Jakob Kvittum Konterud, Christian Øien Damhaug, Marius Øien Damhaug, Lars Julian Fjeld – Aron Wilhelmsen, Armand Øverby.

Innbyttere: Scott Wilhelmsen, Troy Fjukmoen, Eirik Skytteren-Furuberg.