Revansje på agendaen: Slik er laget mot Sogndal

KIL har et klart mål om å reise seg etter en svak prestasjon i forrige runde. Nå venter en tøff bortekamp mot Sogndal, i en siste kraftanstrengelse før en velfortjent ferie.

Annonse:
U Aalesund-Kongsvinger (4-4) 09.06.2024 17:00 Color Line Stadion
T Kongsvinger-Åsane (0-5) 16.06.2024 15:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
T Sogndal-Kongsvinger (2-0) 22.06.2024 17:00 Fosshaugane Campus
OBOS-ligaen
TV 2 Play
T Moss-Kongsvinger (1-0) 20.07.2024 16:00 Melløs stadion
U Kongsvinger-Levanger (3-3) 27.07.2024 16:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er

Mye har vært sagt, ment og snakket om etter tapet mot Åsane i forrige runde, og KIL-troppen har jobbet med å legge opplevelsen bak seg. 

Alle er enige om at det ikke er noe vi ønsker å være bekjent av, og nå skal det forhåpentlig vises gjennom en god prestasjon i kveldens kamp. 

Ingen tviler likevel på at Sogndal er en vrien nøtt å knekke, særlig på bortebane. Ser man på historien har ikke KIL noen sterk statistikk her i vest.

Men historie er historie. I dag er i dag. 

Kaptein Adem Güven har ristet av seg småskadene og trent godt gjennom uka. Han tar plass på topp - og er på jakt etter sin scoring nummer 100 i OBOS-ligaen

Noen spillere mangler fortsatt. Fredrik Holmé har vært i trening, men er ikke klar for kamp etter hjernerystelsen. Joel Nilsson er fortsatt skadet, mens Joacim Holtan er hjemme med sykdom. 

Marius Trengereid er lånt ut til Jerv og Daniel Lysgård har trøbbel med en vond tå. Som kjent er også Martin Tangen Vinjor uaktuell. 

(Artikkelen fortsetter under):

Uten tittel (12).png

Et heltent KIL-mannskap har tatt turen til Sogndal, og Eric Taylor kommer med følgende oppfordring:

- Vi er på toppen av tabellen og må spille som «champions». Vi må kjempe hardt, og selv om vi ikke vinner, må vi i hvert fall ha gitt alt vi kan.

Slik stiller KIL: August Strömberg - Ludvig Langrekken, Harald Holter, Lars Christian Krogh Gerson, Robert Orri Thorkelsson, Emil Arendrup Nielsen - Jesper Grundt, Eric Taylor - Lucas Ravn-Haren, Adem Güven, Noa Williams. 

Innbyttere: Sayouba Mandé, Mapenda Mbow, Marius Aamodt Eriksen, Mathias Gjerstrøm, Albert Leer Sandstad, Vegard Leikvoll Moberg. 

Avspark er 17:00. 

Er du hjemme på Kongsvinger, kan du se kampen sammen med andre hos vår samarbeidspartner 5. etage. Les mer om det her!

Annonse fra Obos-ligaen: