Sponsorcup 2024 - Vellykket turnering i perfekt vær

Lørdag morgen var det endelig duket for Sponsorcup 2024 på Gjemselund. Hovedsponsor for årets cup var vår gode samarbeidspartner Veflen Entreprenør AS, som også stilte et sterkt lag til turneringen!

Det var 7 lag som konkurrerte om tabelltoppen i årets sponsorcup på Gjemselund. Blant disse var det både lag som har vært med på årlige sponsorturnering før, og noen lag som deltok for aller første gang.

Det ble spilt 5 mot 5, og i år gikk vi for et ligaformat, der alle lagene møtte hverandre. Kl. 10:00 ble ballen sparket i gang, og det ble mange jevne og gode kamper på Gjemselund i løpet av dagen.

Sponsorcupen har blitt arrangert i flere år på Gjemselund, og Veflen Entreprenør AS klarte etter to 2. plasser på rad å endelig stikke av med seieren. De forlot nemlig Gjemselund ubeseiret, og med et synlig bevis på turneringsseieren fra Magnor Glassverk i bagasjen.

Det ble også delt ut premier til turneringens toppscorer, og turneringens beste spiller. Årets toppscorer ble Varnan fra Digiflow, som scoret hele 24 mål på 6 kamper! Ruben Stabekk-Olsen fra vinnerlaget Veflen, ble kåret til turneringens beste spiller stemt fram av deltagende lag.