Status på Haren og før kampen mot Lyn: - Ligger til rette for oss nå

Johan Wennberg er ikke fornøyd med resultatene i de siste kampene, men finner trøst i at prestasjonene i kampene har vært stigende. Nå mener han laget er på sporet av en ny seier.

Annonse:
U Kongsvinger-Levanger (3-3) 27.07.2024 16:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
U Ranheim TF-Kongsvinger (2-2) 03.08.2024 16:00 EXTRA Arena
U Kongsvinger-Lyn (1-1) 11.08.2024 17:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
OBOS-ligaen
TV 2 Play
U Bryne-Kongsvinger (1-1) 19.08.2024 19:00 Bryne stadion
S Kongsvinger-Sandnes Ulf (1-0) 27.08.2024 19:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er

Det begynner å bli en stund siden KIL jublet for seier i OBOS-ligaen, og i likhet med klubbens støttespillere og supportere, preger det naturlig nok også alle i og rundt laget. 

Se også: Portrettet: Bli bedre kjent med Robert Orri

Ingen liker å tape poeng, og alle har et brennende ønske om å kunne feire seier og tre poeng sammen med våre egne tilhengere hjemme på Gjemselund igjen. 

Det skal alle gjøre sitt ytterste for at skjer når vi tar imot Lyn til hjemmekamp denne helgen. Søndag klokken 17:00 er det avspark i andre hjemmekamp etter ferien. 

- Vi går for tre poeng i hver kamp, selvfølgelig, og er ikke fornøyde med resultatene i det siste. Det sier seg litt selv. Men prestasjonene har ikke vært ille. Det ligger til rette for oss å begynne å dure på igjen, sier KIL-treneren.

Les også: Neste motstander: Lyn

Det er ventet en del supportere fra borteleiren, så vi trenger all støtte vi kan få fra tribunen. Lyn er også i dytten, med flere seirer i de siste kampene, og hele 7-1 over Stabæk i forrige runde. 

- Vi forventer at Lyn kommer i hundre, slik de gjorde mot Stabæk med hell. Det er vi forberedt på og det er også noe vi ønsker å gjøre, så det blir nok to lag som ønsker å angripe og presse. En kamp som sikkert kommer til å svinge litt, med høyt tempo og mye bra angrepsspill, sier Wennberg.

For å unngå kø i porten, kan det alltid lønne seg å kjøpe billett på forhånd. Det kan du gjøre ved å følge denne linken!

Se hele intervjuet med Wennberg og få en statusrapport på Lucas Haren, som sto over forrige runde med en vond rygg her:


Annonse fra Obos-ligaen: