Tap i første kamp mot Lyn

KIL-juniorene misbrukte mulighetene sine i den første kvalifiseringskampen om opprykk mot Lyn på Gjemselund i dag.

KIL-juniorene tok imot et godt Lyn-lag til første kamp i kvalifiseringskamp om opprykk til G19 Interkrets A.

Tidlig i kampen kom gjestene til en stor sjanse, men stolpen stod i veien for scoring.

Deretter var det KIL-gutta som styrte det meste av kampen. Og laget produserte også flere store muligheter, blant annet ved Knut-Erik Kjos, Torjus Jørgensen, Nikolai Bull og Kristian Selmer.

Etter tjue minutter hadde imidlertid Lyn tatt ledelsen på en overgang. Matias Victorio satte inn 1-0.

Mens KIL-gutta misbrukte sine muligheter til å score, var Victorio mer effektiv for gjestene. Ti minutter før pause doblet han ledelsen. Det stod 0-2 til pause.

KIL-gutta var også det førende laget i andreomgang. Lyn satset kun på kontringer. Hjemmelaget produserte flere sjanser, og var nære på flere ganger. Etter 66 minutter satte Torjus Jørgensen inn reduseringen til 1-2, og det var liv i kampen igjen.

Selv om spillet stort sett var i retning Lyn sitt mål, var gjestene på noen farlige visitt. Mens KIL hadde en mann mindre på banen i noen sekunder på grunn av en skade, økte gjestene ledelsen til 3-1.

G19-laget maktet aldri å sette inn noen reell sluttspurt. 1-3 ble sluttresultatet. Returkampen spilles i Oslo torsdag neste uke.

KIL - Lyn 1-3 (0-2)
G19 Kvalifisering Interkrets A
Gjemselund stadion
100 tilskuere

Mål: 0-1 Matias Victorio (20), 0-2 Victorio (34), 1-2 Torjus Jørgensen (66), 1-3 August Hartberg (78)

KIL (4-4-2): Mats Lindegaard - Sebastian Fjose Berg, Marius Høiby (Vegard Bratrok fra 74.), Oskar Kvisten, Joel Larsson (Eirik Dæhlie Ryen fra 61.) - Oliver Sandberg, Jesper Grundt, Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen, Torjus Jørgensen - Knut-Erik Kjos (Oscar Berg Nordstrøm fra 61.), Kristian Selmer

Benken: Amund Gjersøyen, Eirik Dæhlie Ryen, Oscar Berg Nordstrøm, Eirik Roen Hermansen, Yuvraj Singh og Vegard Bratrok.