Tre på rad - ny seier i boks

KIL gjorde jobben borte mot Sandnes Ulf, og satte tre nye poeng inn på konto.

Sandnes Ulf - KIL 0-2 (0-2)

En tidlig scoring av Lucas Ravn-Haren foran de tilreisende KIL-supporterne la grunnlaget. Og etter en omgang med trøkk i duellene og høy temperatur, der KIL-gutta sto opp for hverandre, kunne det også blitt flere scoringer.

Men det var Jesper Grundt som økte til 2-0 noen minutter før hvilen.

Også etter pause kunne det blitt flere mål, som da Haren fikk en god sjanse, men avsluttet rett på keeper, og Williams ble vinket av for offside på returen.

Sandnes Ulf hadde også sine farligheter, men KIL forsvarte seg godt og gjorde jobben.

Kampen:

KIL gikk i angrep fra start, og hadde planer om å møte et revansjelystent Sandnes Ulf som kom fra 0-5-tap sist med offensivt trøkk.

Det holdt på å betale seg allerede etter to minutter, men Vegard Leikvoll Moberg fikk ikke skikkelig trøkk i avslutningen.

Så jublet hjemmelaget for scoring, men flagget hadde vært oppe for offside i forkant.

Og så var Haren ute og hoppet igjen. Joel Nilsson la ballen inn fra venstresiden, Ludvig Langrekken var først på den og havnet hos den nyklipte dansken på høyrekant. Han banket ballen i nettet og sendte KIL i tidlig ledelse.

Noa Williams hadde lyst på scoring, og dro seg flere ganger fint inn fra siden og kom til avslutning. Som i det 17. minutt, men dessverre ble det ikke uttelling.

Haren forsøkte seg igjen i det 20. minutt, men selv om frisparket hans gikk over muren, ble det avverget av keeper.

I en periode rundt halvtimen var Ulf farlig frempå ved flere anledninger, og med mer hell kunne de fort ha utlignet. Men KIL sto imot og sto opp da temperaturen steg. En periode haglet det med gule kort.

Like før pause kom Grundt i bølge to og banket inn doblingen, og feiret scoring på samme arena for andre år på rad.

Moberg kom også til en god sjanse på overtid i den første omgangen, men denne gangen gikk headingen like utenfor.

Etter pause forsøkte Sandnes Ulf å komme tilbake i kampen, men KIL hadde stort sett god kontroll.

Det var smått utrolig at det ikke sto 3-0 i det 55. minutt, da først Haren fikk en god sjanse, men avsluttet på keeper, og Williams ble vinket av for offside på returen.

Flere mål ble det ikke, og KIL tok tre nye poeng.