Trengereid til Jerv på lån

Marius Bendiksen Trengereid (20) skal spille for Jerv den kommende måneden.

Annonse:

Det er en avtale som kommer i stand gjennom den nasjonale utlånsordningen, som gjør det mulig for unge spillere å bytte klubb for å få spilletid til tross for at overgangsvinduet ikke er åpent.

- Det blir en måned nå i første omgang, der jeg kan komme litt inn i ting og finne mer ut av hvordan det blir. Håpet er at jeg kan komme dit og få minutter i beina og startet fotballkamper, sier Trengereid.

20-åringen kom til KIL fra Brann-systemet før sesongen, og har vært en del av kamptroppen i de fleste kampene i OBOS-ligaen. Det er likevel blitt få minutter på banen i kamp for A-laget i serien.

- Jeg har hatt en god dialog med Espen Nystuen hele veien, og vi har kommet frem til at slik situasjonen er i KIL nå, er et utlån det beste for meg.

Den hardtarbeidende unggutten skrev under på en treårskontrakt med KIL da han ble klar i forbindelse med treningsleiren på Marbella før inneværende sesong.

- Jerv er en klubb som vil opp igjen til OBOS-ligaen og satser hardt for å få det til. Jeg har også ambisjoner, og håper jeg være med og bidra til at de kan få det til. Nå blir det noen treninger før det er match allerede søndag.

- Vi har veldig tro på Marius, men vi er enige om at han trenger spilletid på et høyere nivå enn 3. divisjon her. Det er perfekt at han kan få muligheten i en klubb med så god hverdag som er så proff som det Jerv er, sier KIL-sjef Espen Nystuen. 

Annonse fra Obos-ligaen: