Vi tjuvstarter høstjakta: Billettslipp til Moss, AaFK og VIF

Ekte tømmerhoggere går på jakt om høsten. Mandag kl. 12 åpner vi for salg av billetter til de tre hjemmekampene i september.

Annonse:

KIL leverte en sprudlende og leken førsteomgang, kriget i andreomgang og boblet av energi og glede etter kampen. Den psykologiske barrieren er brutt, den etterlengtede seieren er i boks og siktet er stilt inn.

Nå skal høstlaget KIL på jakt.

Og selv om den fortsetter med bortekamp mot Åsane i neste runde, skal det snart spilles tre hjemmekamper på Gjemselund i den kommende måneden.

På rad og rekke kommer Moss, Aalesund og Vålerenga på besøk. I den forbindelse slipper vi billetter til hver av kampene førstkommende mandag, 2. september kl. 12.

Gjemselund-programmet i september:

KIL – Moss 16. september, kl. 19:00

KIL – Aalesund 21. september, kl. 16:00

KIL - Vålerenga 28. september, kl. 16:00

Før kampen mot Vålerenga arrangerer vi igjen OBOS Fanzone+, med masse aktiviteter for store og små. Portene åpner to timer før, og ettersom det er ventet mange tilskuere oppfordrer vi folk til å komme tidlig. Fanzone er ikke tilgjengelig for bortefansen.

Kapasiteten på bortetribunen er normalt 800, men grunnet stor etterspørsel økes den til kampen mot Vålerenga. 

For Vålerenga-supportere er kapasiteten 1454, hvorav 800 er på ståtribunen bak mål og 654 på felt M – som er en sittetribune. Barnebilletter gjelder kun på sittetribunen.

For Vålerenga-supportere blir det sendt ut en promokode til sesongkortinnehavere av egen klubb. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder for øvrig.

Alle andre felt er forbeholdt hjemmesupportere.

Bruk av pyroteknikk er ikke tillatt på Gjemselund stadion. 

Billettene til de tre kampene slippes via kil.no og TicketCo mandag 2. september, kl. 12.

Link til side med informasjon om billetter: Her!

Link til side for kjøp av billetter: Her!

Annonse fra Obos-ligaen: